DTP & Prepress

De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia

Onze DTP afdeling bewerkt en verwerkt alle documenten en bestanden die gedrukt, geprint of bewerkt moeten worden. Een afdeling die de voorwaarden schept voor de kwaliteit van alles wat er van de pers rolt. Omdat onze DTP’ers voor Drukkerij de Lange werken wordt er niet alleen veel technische kennis gevraagd, maar om het hoge serviceniveau te kunnen bieden, dient deze afdeling ook over een behoorlijke dosis creativiteit te beschikken. Noodzakelijk om creatieve opdrachtgevers te begrijpen en ze te kunnen ondersteunen, een voorwaarde voor het ontwerpen en opmaken van drukwerk in eigen beheer, maar vooral een waardevolle eigenschap voor een veelzijdig bedrijf als Drukkerij de Lange om op elke vraag uit de markt een passend antwoord te kunnen bieden.

Opmaak

DTP & Grafische Vormgeving

Naast het produceren van divers drukwerk kunnen wij u met onze ervaren creatieve grafische vormgevers/dtp’ers ook van dienst zijn op het gebied van dtp en andere grafische opdrachten, vormgeven van een bedrijfsbrochure of het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en/of logo. Wij helpen u van idee tot realisatie.

Verpakkingen

Draagtassen, doosjes, brievenbus- en postdozen, bedrukte tape etc.

Vervoer jouw producten veilig én in jouw stijl met verpakkingen op maat. Jouw merk geef je makkelijk mee met bedrukte tape of verzenddozen met jouw ontwerp.