Flexibel met Digitale Print

De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia

Vanwege de, bij lage oplagen, relatief hoge aanloopkosten bij het offset, is digitaal ‘drukken’ een techniek die we als bedrijf stevig omarmd hebben. De zeer lage opstartkosten en het korte tijdsbestek tussen aanleveren van de bestanden en het bezorgen van het drukwerk maken het een onmisbare dienst van een drukkerij die opdrachtgevers onder elke omstandigheden zo goed mogelijk van dienst wil zijn. Onze machine kan papier aan met een grams gewicht tot 250 gram op een maximaal formaat van A3+. Ook qua afwerking biedt digitaal drukwerk veel mogelijkheden, waardoor we ook op korte termijn bij kleine oplagen professioneel en representatief drukwerk kunnen leveren. De creativiteit mag nooit beperkt worden door de techniek noch de tijdsdruk!

Reclame Drukwerk

Flyers, folders en kranten

Zet jouw evenementen of actie kracht bij met reclamedrukwerk. Breng je product aan de man met folders, activeer je doelgroep met flyers of informeer je publiek met kranten. We kunnen zelfs de verspreiding van je reclamedrukwerk voor onze rekening nemen.

Horeca Drukwerk

Menukaarten, placemats, servetten, bierviltjes, bestekzakjes…

Dien elke dis op in stijl, met horeca-drukwerk speciaal gemaakt voor jou. Verwen je gasten met servetten met je logo, je dranken en maaltijden op je eigen menukaart of custom-made bierviltjes.