Bedrijfskleding

Textiel bedrukken & bedrijfskleding

Iedere werknemer, verenigingslid of deelnemer van je event in een outfit die staat; dat regel je met het bedrukken van kleding en textiel. Promo T-shirts, sportkleding, handdoeken en meer: bedruk of borduur het met jouw merk. Om uw gekozen kledingstuk te voorzien van een (bedrijfs-)logo en/of tekst, zijn er diverse mogelijkheden die we u kunnen aanbieden voor het bedrukken van textiel. Denk bijvoorbeeld aan zeefdruk, sublimatie, transferdruk, digitaal en/of borduren. De mogelijkheden zijn legio. Laat u deskundig adviseren, want zien is gezien worden!

De kleding en textiel bedrukken in de stijl van je bedrijf

Wilt u als bedrijf volledig ontzorgd worden op het gebied van bedrijfskleding voor uw medewerkers? Maak dan gebruik van het zogenaamde Kleding Management Systeem. Inloggen, beheren en bestellen, zo snel en eenvoudig kan het bedrukken van textiel voor je bedrijf zijn! Er is maar één manier om te beoordelen of KMS past bij uw ideeën en dat is ZIEN. We komen graag bij u langs om u (vrijblijvend) KMS te laten zien en te laten voelen. Maak daarbij ook gebruik van onze eigen grafische diensten voor een mooi ontwerp. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor al het mogelijke printwerk van je onderneming.

Ons team staat klaar

Van het bedrukken van je textiel tot het in orde maken van je papierwerk, wij verzorgen graag voor bedrijven een totaalpakket. Laat ons daarom zeker iets weten door telefonisch contact op te nemen met ons via +31 (0)113 – 215719 of wees welkom in onze drukkerij te Goes.