Precisie in Afwerking

De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia

Ons werk stopt logischerwijs niet wanneer de vellen allemaal door de pers geweest zijn. De fase erna bepaalt evengoed de mate waarin een opdracht succesvol is. De drukvellen moeten gesneden en verpakt worden, pagina’s moeten gebrocheerd worden en in sommige gevallen moeten de vellen nabewerkt worden. Soms is het alleen een finishing touch, soms bepaalt de afwerking de identiteit van onze producten.

Om er zeker van te zijn dat het drukwerk precies voldoet aan de eisen van de opdrachtgever én van ons, beheersen we een groot aantal technieken zelf, maar besteden we daarnaast veel tijd en aandacht aan de selectie van partners om ook exceptionele afwerking technieken aan te kunnen bieden. En om er helemaal zeker van te zijn dat het drukwerk aankomt zoals wij het bedoeld hebben, komen we het drukwerk altijd hoogstpersoonlijk bij onze opdrachtgevers of hun klanten brengen.

Afwerking

Precisie in afwerking!

Ons werk stopt logischerwijs niet wanneer de vellen allemaal door de drukpers geweest zijn. De fase erna bepaalt evengoed de mate waarin een opdracht succesvol is. De drukvellen moeten gesneden en verpakt worden en in sommige gevallen nabewerkt worden.

Copyshop

Groot en klein

Voor opdrachten zoals bouw- en technische tekeningen, print- en kopieerwerk, grootformaat scannen en afdrukken tot A0 kunt u bij ons terecht in onze copyshop, zwart/wit of kleur, snel en voordelig!