Grafisch Ontwerp

In het uitgebreide aanbod aan diensten bij onze copyshop, kun je bij ons ook terecht voor grafische vormgeving. Of het nu gaat om het ‘op maat’ maken van je documenten of het geheel ontwikkelen van een nieuwe huisstijl; ook daarvoor kun je prima bij ons terecht. We hebben vakkundige grafici in huis en werken geregeld samen met specialisten op het gebied van visuele communicatie. Leg dus gerust je vragen bij ons neer en we gaan graag voor je aan het werk!

Voorzie grafische vormgeving zoals je dat graag had gezien

Dat je voor al je drukwerk en aanverwante werkzaamheden bij Drukkerij De Lange aan het juiste adres bent spreekt voor zich. Vaak gaat er aan het daadwerkelijk printen, drukken en afwerken echter een heel proces vooraf, waarin keuzes worden gemaakt voor grafische vormgeving, kleuren, typografie, algemene ‘look and feel’ en allerlei andere diensten. Vervolgens drukken we deze ontwerpen maar al te graag op een flyer, brochure of met behulp van een nauwkeurige plotter. Daarvoor reken je als bedrijf op een totaalpakket, waarbij je zowel je papierwerk als je bedrijfskledij laat drukken bij ons. Omdat we bij Drukkerij De Lange een klein team beschikbaar hebben, hebben wij een zeer flexibele werkwijze, waarbij we zoveel mogelijk aan jouw voorkeuren voldoen.

Geniet van een service op maat

Ons meer dan 100 jaar oude familiebedrijf heeft al vele tevreden klanten opgeleverd, bij bijvoorbeeld onze grafische vormgeving en andere diensten. Zou je hierop graag beroep willen doen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via het nummer +31 (0)113 – 215719. Zo vraag je snel en eenvoudig een offerte aan voor een opdracht grafische vormgeving of een van onze vele andere diensten.