Over Ons

Ons bedrijf bestaat ruim 100 jaar, een gegeven dat we vaak aanvoeren als historisch bedrijf van bekwaamheid. Drukkerij de Lange is een ├ęcht familiebedrijf waar momenteel de 4e en 5e generatie aan het roer staat. Juist in deze tijden waarin expansie en schaalvergroting gemeen goed lijken te zijn geworden, blijven wij zeer veel waarde hechten aan de ambachtelijke manier van dienstverlenen zoals wij dat van onze voorgangers hebben meegekregen. Verdeeld over afdelingen die zich toeleggen op DTP, pre-press, het drukken, de afwerking en de bezorging.

Daarnaast zijn er twee mensen fulltime op kantoor aan het werk om opdrachten aan te nemen en af te handelen. De combinatie van investeren in techniek, vooruit lopen op de vraag vanuit de markt en een manier van dienstverlenen die klanten het gevoel geeft dat ze ├ęcht ergens klant zijn is wat ons onderscheidt. Dat zult u ons zelf niet zo snel horen zeggen overigens, maar we constateren nu eenmaal een toenemende vraag naar onze manier van aanpakken Drukkerij de Lange opereert vanuit het Beeldhuis in Goes en bezorgt haar drukwerk tot diep in de Randstad.

Ons bedrijf werd opgericht op 15 februari 1910 door Dhr. H. de lange in een oude apothekerswinkel in het centrum van Goes. In de jaren 30 werd het bedrijf overgenomen door onze familie, waarvan reeds meerdere leden werkzaam waren in de drukkerij. Het bedrijf is gestaag gegroeid tot het moderne bedrijf dat het vandaag de dag is.

De mensen die nu nog elke dag tussen de persen lopen hebben vroeger hun opa en oom op de fiets zien stappen met stapels enveloppen, die naar een klant op een eiland verder gebracht moesten worden. De fiets is vervangen door een modern wagenpark en de apothekerswinkel is verruild voor een modern bedrijfspand in Goes. Maar wat altijd is gebleven, naast de vakkennis en ervaring, is de uitgesproken passie voor het leveren van service.

Ons bedrijf werd op 15 februari 1910 opgericht en was gevestigd in het centrum van Goes, in een voormalige apotheek.

Momenteel staat de 4e en 5e generatie aan het roer van Drukkerij de Lange.

Drukkerij de Lange werd opgericht door H. de Lange en werd in de jaren 30 overgenomen door J. van der Klooster, een oom van de vader en opa van de huidige eigenaar.