Hoge Kwaliteit Offset Drukwerk

De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia

Hoge kwaliteit offset drukwerk

Onze offset druk en digitale persen staan elke dag te draaien, maar toch is geen enkele dag in de drukkerij hetzelfde. De verschillende machines, het kundige personeel en de diversiteit van onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat we elke dag voor nieuwe uitdagingen komen te staan, die we maar al te graag aangaan. Het drukken van publicaties, brochures en jaarverslagen wordt afgewisseld door het specialistisch drukken van allerhande huisstijlitems. Maar altijd met kwaliteit als gemene deler! Hoe complex, afwijkend of bijzonder een opdracht ook is, onze slimme organisatie, moderne drukkerij en onze passie voor het vak, zorgen er altijd voor dat we in staat zijn om mee te denken, toe te voegen of te initiëren wanneer dit van ons gevraagd wordt. Maar ook bij kleinere of minder complexe opdrachten is vakmanschap onontbeerlijk. Wat er ook van de pers komt, onze opdrachtgevers presenteren zichzelf of hun producten met ons drukwerk en daar is iedereen in de drukkerij zich van bewust!

Precisie in vorm en kleur met offset druk

In onze offset-drukkerij produceren wij kwalitatief hoogstaand drukwerk, van het gebruikelijke huisstijl-drukwerk als briefpapier, visitekaartjes en enveloppen tot aan doordrukbloks, flyers, presentatiemappen, of exclusieve magazines en brochures van één kleur tot fullcolour.

Het flexibele en voordelige digitale drukproces

De laatste jaren is het digitale drukwerk enorm in opkomst. Voor relatief kleine oplages hebben wij – in tegenstelling tot offset drukwerk – lagere opstartkosten en kortere levertijden. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers nog sneller van dienst zijn met onze repro service en daarbij ook een nette afwerking verzorgen.

Reken op een uitstekende afwerking bij je offset drukwerk

Zoek je nog een copyshop waar je kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardige offset druk? Zoek dan zeker niet verder en vertrouw op het ervaren team van Drukkerij De Lange! Wij verzorgen een deskundige uitvoering van al je offset drukwerk. Neem daarom contact met ons op via +31 (0)113 – 215719.