Hoge Kwaliteit Offset Drukwerk

De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia
De Lange Grafimedia

Onze persen staan elke dag te draaien, maar toch is geen enkele dag in de drukkerij hetzelfde. De verschillende machines, het kundige personeel en de diversiteit van onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat we elke dag voor nieuwe uitdagingen komen te staan, die we maar al te graag aangaan. Het drukken van publicaties, brochures, jaarverslagen wordt afgewisseld door het specialistisch drukken van allerhande huisstijlitems. Maar altijd met kwaliteit als gemene deler! Hoe complex, afwijkend of bijzonder een opdracht ook is, onze slimme organisatie, moderne drukkerij en onze passie voor het vak, zorgen er altijd voor dat we in staat zijn om mee te denken, toe te voegen of te initiƫren wanneer dit van ons gevraagd wordt. Maar ook bij kleinere of minder complexe opdrachten is vakmanschap onontbeerlijk. Wat er ook van de pers komt, onze opdrachtgevers presenteren zichzelf of hun producten met ons drukwerk en daar is iedereen in de drukkerij zich van bewust!

Offset Drukproces

Precisie in vorm en kleur

In onze offset-drukkerij produceren wij kwalitatief hoogstaand drukwerk, van het gebruikelijke huisstijl-drukwerk als briefpapier, visitekaartjes en enveloppen tot aan doordrukbloks, flyers, presentatiemappen, of exclusieve magazines en brochures van 1 kleur tot full colour.

Digitaal Drukproces

Flexibel en voordelig

De laatste jaren is het digitale drukwerk enorm in opkomst. Voor relatief kleine oplages hebben wij – in tegenstelling tot de offset – lagere opstartkosten en kortere levertijden. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers nog sneller van dienst zijn.

Menu