Plotten

Plotten

Voor nauwkeurige uitvoering van grafische ontwerpen of tekeningen is het verstandig om beroep te doen op onze plotter. Al het gewenste plotwerk voeren wij deskundig voor je uit, zodat jij zeker kan zijn van een kwalitatief hoogwaardige uitvoering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gedetailleerde bouwtekeningen, maar ook bannermaterialen of grafische ontwerpen op fotopapier. Waarvoor je ook maar beroep op onze plotter wilt doen, wij verzekeren je van een nette uitvoering.

Reken op onze plotter voor een mooi eindproduct

Als je voor je plotwerk langskomt in onze copyshop, reken je op de vele jaren aan ervaring van onze medewerkers. Omdat we met een klein team werken, zijn we zeer flexibel inzetbaar en communiceren we snel met elkaar om ervoor te zorgen dat elke opdracht, voor de plotter of printer, uitstekend wordt uitgevoerd. Naast plotwerk kun je bij ons ook terecht voor een afwerking van je papierwerk door het te laten inbinden of simpelweg voor het kopiƫren van je papierwerk. Lever je bestand wel altijd aan als PDF-document. Dan kunnen wij garanderen dat de opmaak van het bestand hetzelfde blijft voor de plotter. Wanneer dit niet het geval is, moeten wij extra kosten rekenen.

Wees welkom voor het gewenste plotwerk

Zoek niet verder en doe beroep op onze plotter voor het verzorgen van net plotwerk. Bij grotere oplagen is een goede communicatie hierin natuurlijk wel essentieel. Neem daarom op voorhand contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 – 215719 en specifieer de formaten en of je graag een zwart-wit of kleurenprint wenst. Vervolgens zorgen wij dat al deze voorkeuren samenkomen tot een mooi eindproduct.

Zwart-Wit

  • maximaal 91,4 cm breed
  • desnoods meters lang
  • standaard 80 grams papier
  • plots standaard gevouwen op A4 formaat

Kleur

  • grootformaat kleurplots tot 105 cm breed (90 grs. papier)
  • desnoods meters lang
  • standaard op 90 grams premium coated papier
  • ook o.a. op 120 grams blueback, high gloss fotopapier, sticker, backlight film, bannermaterialen en zelfs doek of canvas mogelijk

Aanlevering voor plotwerk :

Als PDF-bestand, bij aanlevering in andere bestandsformaten worden extra kosten berekend en wordt geen garantie gegeven op exact behoud lay-out

De Lange Repro Service