Presentatie Materialen

Presentatiematerialen

Wanneer je voor een presentatie over de juiste materialen wilt beschikken, is het belangrijk om deze door een ervaren drukker te laten realiseren. Je wilt namelijk zeker zijn dat jouw materiaal er professioneel uitziet, wat bijdraagt aan een betere presentatie. Als alles er slordig uitziet, maak je al geen goede indruk bij de toeschouwers van je presentatie. Schakel daarom de ervaren medewerkers van onze copyshop in om ervoor te zorgen dat jouw presentatie vlekkeloos verloopt.

Een goede presentatie met het beste materiaal

Bij Drukkerij De Lange verzorgen wij graag een totaalpakket voor je, zodat alle aspecten van je presentatie in orde zijn. Gaat het om een afstudeerproject of scriptie? Dan laat je die ook door ons printen en inbinden, volledig naar jouw wensen. Alle mogelijke repro service maken wij voor je in orde. Doordat wij beschikken over een klein team, zijn wij zeer flexibel in onze werking. Ook communiceren wij nauw met elkaar, waardoor zelfs grotere projecten geen probleem zijn voor ons. Mocht je een bedrijf hebben dat naast materiaal voor een presentatie ook nog andere printdiensten nodig heeft, dan kan je deze ook door ons laten realiseren.

Wij staan helemaal klaar voor je

Reken op ons voor het perfecte materiaal voor je presentatie. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 – 215719 en laat ons weten wat je in gedachten had. Vervolgens gaan wij aan de slag met je verzoek!

Een paar voorbeelden

Montage op foamboard

 • Kapafix zelfklevend foamboard
  dikte 5 mm
  formaat A4, A3, A2, A1, A0 of tussenliggend
  maximaal 90 x 130 cm mogelijk

Wissellijsten

 • Div. Formaten mogelijk van A4 t/m A0

Bannerstands

 • 80 cm breed, 2 meter hoog
  voor diverse materialen, zoals doek of banner vinyl
De Lange Repro Service